Boka tid

Enklaste metoden för att boka tatueringstid är via telefon. Vill du besöka mig i studion för att diskutera motiv eller ideér så är du välkommen, kontakta mig då i förväg på telefon. Vill du ha ett speciellt motiv upptecknat så ordnar jag det gärna åt dig.
Åldersgräns för tatuering är 18 år.
Läs mer nedan!

Telefonnummer:

070 532 61 28

Telefontid:
Vardagar mellan kl. 17:00 & 19:00


PRISER OCH DEPOSITION

Jag tar betalt per timme.
För närvarande är priset 1000 kr/timme.
​​​​​​​Lägsta priset för en tatuering är 1000 kr. Du kan betala med Swish eller med kontanter. Vill du ha prisuppgift på tatueringen du vill göra så behöver jag först ha tittat på motivet. Priset kan bero på storlek, detaljrikedom, antal färger osv. Ibland kan jag endast ge en ungefärlig prisuppskattning då t. ex större motiv är svåra att beräkna exakt arbetstid på.

Vid tidsbokning tar jag ut en depositionsavgift på 500 kr. Depositionsavgiften återfår du som kund vid tatueringstillfället. Bokas flera tider efter varandra återfås depositionen vid det sista inbokade tatueringstillfället. Abokning av tid måste ske 7 dagar innan bokat tatueringstillfälle för att depositionen ska återbetalas.

Observera att återbetalning av deposition endast kan genomföras kontant då Swish-appen för företag, i sitt grundutförande, är utformad för att endast ta emot betalningar.

I de fall kunden, vid tatueringstillfället, t. ex inte kan legitimera sig, är yngre än 18 år, uppvisar tecken på sjukdom, är påverkad av alkohol etc, så utförs ingen tatuering. Depositionen återbetalas då heller ej.

PRESENTKORT

Presentkort finns att köpa. De är giltiga ett år från inköpsdatum.

TECKNING AV MOTIV 

Jag hjälper dig gärna med att teckna upp ditt tatueringsmotiv. Följande gäller då:
Att träffas i studion eller höras på telefon för att diskutera ett motiv är gratis. Enklare förberedelser av motivet ingår i depositionsavgiften.
Vid mer omfattande förarbete i form teckningar, skisser etc återfås ej depositionsavgiften när tatueringen är klar. Om avbokning av tid görs återfås inte depositionsavgiften i de fall teckningsarbetet redan genomförts. Mer omfattande förberedande teckningsarbete kan innebära en högre depositionsavgift.

Skissen/teckningen är inget som jag säljer som en färdigställd bild eller liknande; den fungerar i första hand som förlaga inför tatueringsarbetet. Skisser/teckningar, förslag på motiv etc som inte kommer till användning för den aktuella tatueringen eller t. ex väljs bort av kunden, förbehåller jag mig rätten att använda till framtida motiv.

Vill du beställa en tavla, illustration etc, så går det givetvis bra. Prismässigt görs då det upp separat.

Välkommen!

Skötselråd

...i korthet:
Låt plastförbandet sitta på i 24 timmar. Tvätta därefter rent med vatten. Låt torka och smörj därefter tatueringen med salva 2-4 ggr/dag. Klia aldrig på sårskorpan! Undvik sol, bad och träning under läketiden. Var alltid ren om händerna när du vidrör din nya tatuering! Använd bara rekommenderade salvor.